AKTUÁLIS

Bánka Kristóf 1982. január 8-án született. Már hatévesen igazolt focista volt, igaz, szerelést alig találtak számára, hiszen Kristóf, talán nem véletlenül hívták Törpének, még a legkisebb méretű mezben is elveszett ... de ez nem zavarta, a tanulás mellett minden idejét a pályán, az edzéseken töltötte.

Eldőlt, 20 csapat a Bánka-Rakaczki emléktornán! Mint eddig minden esztendőben, idén is 4 gárdával emelkedett a résztvevők létszáma. Vajon ki emeli fel a szurkolók csapatainak legnemesebb serlegét január 26-án?

A 4. Bánka-Rakaczki emléktorna büszkén és boldogan jelenti be, hogy újabb támogatóval bővült azon cégek köre, akik fontosnak tartják a rendezvény küldetését. A mai napon megállapodtunk a Futball Factor Kft-vel abban, hogy ők biztosítják a torna különdíjasainak jutalmát. Ezek alapján a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály, valamint...

A 4. Bánka-Rakaczki emléktorna egyik újítása az lesz, hogy a szervezők és a csapatok vezetői közösen megválasztják a szurkolói válogatottat. Az elképzelés szerint a csapatok legtöbbje képviseltetni fogja magát a keretben.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy elindult a Bánka-Rakaczki emléktorna weboldala. A legfrissebb információkat a www.banka-rakaczki-emlektorna.hu oldalon találhatjátok. Az információkat Ti is szerkeszthetitek! Ha van olyan fontos hír nálad, melyet szívesen megosztanál másokkal, küldd el a szerkesztőknek a banka.rakaczki.emlektorna@gmail.com e-mail...

Mindazokért, kiket nem láttunk már régen,Akik velünk együtt ünnepelnek az égben,Kiknek őrizgetjük szellemét,Mindazokért egy-egy gyertya égjen.